E

Emeshe

  • A Hugrabug Forradalom

    Újjászületni egy történetben nem feltétlenül jelenti azt, hogy az események közepébe csöppen az ember. De a saját életét attól még élheti. Akkor is, ha a szabályokat kell hozzá megváltoztatnia, és nem számít, milyen következménnyel – mert végül is, kit érdekel? Ez csak egy mese. (Teljes leírás 1. fejezet elején.)

  • Függ a hangulattól

    Új lány érkezik, és a Roxfortban megváltozik az időjárás. Szeptemberben havazik, decemberben homokvihar tombol, a kviddicsmérkőzést elmossa egy jól irányzott jégeső... és mindezt Aria kényére-kedvére. Vagy hangulatára. (OC, gen, enyhe AU, nulla romantika, 1. kötet)

  • Wyr, Victoria lánya életének pillanatai

    Wyr, a Finnyás Zöld lovasa is csak gyerekként keveredett be az egész sárkányos dologba. És ő mindig is igyekezett ember maradni. (Karácsonyi ajándékba készült Gwynn-nek, a 4. kötetet nem veszi figyelembe.)

  • Maffiaföld meghódítása tíz lépésben

    Mi lett volna, ha... drabble/egyperces sorozat, avagy a mese, amikor Avis a DGM világa helyett a Katekyo Hitman Rebornéban kötött ki. Ki hitte volna, az esés víz nélkül igen fájdalmas tud lenni, a maffia külsejű pasasok gyakran tényleg a maffia tagjai, és a rózsaszín hajú méregkeverők szeretete egyenesen arányos a védőamulettek hatékonyságával.

  • Szélrózsa

    Mit tehet az ember, ha kidobják eddigi sulijából, mondván: veszélyezteti az iskola védelmi rendszerét? Választhat: korrupt franciák, sötét északiak, vagy a szabadnak hirdetett Amerika. És ha ez még nem lenne elég, felbukkan a titokzatos Harmadik, beüt a belharc, és megjelenik az a rejtélyes Szélrózsa is... (A Függ a hangulattól folytatása, AU, továbbra is nulla romantika, 2. kötet)

  • Világvége és egyéb átkok

    A varázsvilág lebukása nem volt elég, de arra senki sem számított, hogy tényleges apokalipszis lesz a dologból. Mágikus apokalipszis. És egy teljesen új világnak teljesen új törvények is dukálnak ugyan, de ettől függetlenül őket ugyanúgy körözi a fél emberiség. És ehhez jönnek még a horcruxok, az Ereklyék, és a többi probléma, mert miért is lenne egyszerű az élet.

  • Az utolsó tojás

    A zöld tojásnak nem feltétlenül kellett kikelnie. (Megj.: A 4. kötet nincs figyelembe véve.)