S

Sushi-Chan15

  • Shrunken Moments

    Haibara dacht dat ze een rustige dag ging krijgen, zonder Conan, de kinderen en Agasa . Maar plots staat er een kind voor de deur, die eigenlijk Hattori Heiji is, die zijn pad heeft gekruist met de BO . Die de pil APTX 4869 meer beginnen te gebruiken, als Conan niet snel iets doet . Dan verrandert iedereen in een kind of erger .

  • The Sacrifice Bride

    Tamao is een jong meisje uit een dorpje, dat opgeofferd word aan de gevallen god Hao . Tamao doet alles aan om Hao te ontwijken, maar tegengelijk probeert ze haar dorp en familie te beschermen . Van de gevallen god's woede, maar is er meer achter over Hao die niks van zijn verleden weet .

  • The Final Case: Fallen Angels Of The Raven

    Edogawa Conan komt in zijn final case, als een onbekend vrouw en een Detective van london hem opzoeken . Moorden breken los, en ze zitten achter Conan aan . Wat is Conan vergeten ? Wat verzwijgt Haibara ? Wie is CC ? Wat wilt L uit deze case ? En zal Ran ontdekken van Conan's geheim over Shinichi ?

  • The Moment We Met

    Orihime krijgt een straftaak als ze dagdroomt in de klas, maar na een ruzie tussen haar en Ichigo . Die altijd spijbelt de laatste tijd, besloot hun directeur hun samen een straftaak te geven . Overleven ze dit, maken ze elkaar af voor het gedaan is ? Of begin er gevoelens te groeien tussen hun ?