A

Amratin

  • Poslední viteál

    Harry ve své poslední bitvě porazil Lorda Voldemorta a tím ukončil nemilosrdnou válku. Přes veškerá očekávání se stáhl do ústraní a žije se svým přítelem Dracem Malfoyem. Nebo je všechno ve skutečnosti úplně jinak? Párování Drarry, které vlastně není tím, čím se na první pohled zdá.

  • O pavoucích a lidech

    AU: Peter Parker je obyčejný školák, má problémy s některými svými spolužáky, chodí na brigádu, která mu nedává nic do jeho budoucího života, líbí se mu dívka, která chodí s někým jiným. Na druhou stranu Peter má výborný školní prospěch, čehož chce využít Harry Osborn, čímž by vzniklo přátelství na celý život, pokud by do něho nevstoupili pavouci a podivná chemikálie. (femHarry)

  • Boj s noční můrou

    Peter B. Parker s Milesem Moralesem jsou posláni na jednu ze Zemí mnohosvěta, aby našli superhrdinu, který by mohl obstát proti padouchovi, který vraždí pavoučí lid napříč světy. Kde jinde mohou začít svoji cestu, než na prahu dalšího Petera Parkera.

  • Muž z mramoru

    AU: Enjolras s Grantairem jako zázrakem přežijí útok na barikádu. Enjolras však není nikde k nalezení. Dokáže Grantaire zapřít sám sebe a vypátrat zmizelého vůdce?

  • Zvíře v nás

    AU Albus Brumbál najme na učitele Obrany proti černé magii vlkodlaka, ze všech tvorů na světě. A tak se Severus Snape snaží chránit studenty, co je v jeho silách. Psáno s nepostřehnutelným vtipem, protože nemám smysl pro humor. Obsahuje flashbacky ze Snapových studentských let.

  • Draco Malfoy: Ve spárech jezevců

    AU, v němž se profesor Brumbál promluvil s Moudrým kloboukem ohledně zařazení jednoho budoucího studenta a události se náhle začaly odvíjel jiným směrem. Nebo-li co kdyby se Draco dostal do Mrzimoru místo Zmijozelu.

  • Je to svízel

    Na Škole čar a kouzel v Bradavicích dochází k řadě nehodám a různým záhadám, které mimo jiné vyústí ke zvolení nového profesora na Obranu proti černé magii. A tento učitel zboří všechno, na co byli studenti dosud zvyklí.

  • Konec s jednotvárností

    Victoire Weasleyové připadá její život nudný. Každý nový den vypadá přesně stejně jako ten předchozí. Nic však nemůže trvat věčně a Victoire náhle stojí před největším mezníkem svého života.